sunnuntai 16. syyskuuta 2012

We made it to Coimbra!

 Eilen saavuttiin Lissaboniin siinä kymmenen jälkeen illalla (paikallista aikaa). Olin laittanut vielä ennen lähtöä Lissabonin last minute couch requestin ja ajattelin, että haluan käydä netissä katsomassa jos hyvällä tsägällä joku olis vastannu siihe. Koitin epätoivosesti saada kentällä tietokoneeseen nettiyhteyttä ja sillä välin Sanna lähti etsimään karttaa. Nettiin en päässy, mutta Sanna onnistu löytämään turisti info tiskin, josta sitten varattiin sen hetken halvin hotelli ,tai no se oli B&B majatalo oikeestaan. Niinpä hypättiin taksiin ja kurvailtii suoraan majatalolle. Majatalolle päästessä elettiinkin jo kello 01 Suomen aikaa eikä siinä vaiheessa ollu paljon muuta mielessä kuin päästä kaatumaan sänkyyn ja unta kaaliin.

                                         TAP yhtiön lentsikka ruoka, joka näytti ja maistu musta tosi hyvältä.
                                         Sanna ei ollu yhtä innoissaan tästä ruuasta kun mä.


                                          B&B @ Lissabon


Aamulla vedettiin safkat naamaan, koottiin kamat kasaan ja suunnattiin metroasemalle. Seikkailiin parilla metrolla itsemme juna-asemalle ja sieltä ostettiin junaliput Coimbraan. Junamatka kesti reilun pari tuntia. Matkalla Coimbraan hypättiin hirveellä kiireellä ulos junasta väärällä asemalla. Onneks siinä alko äkkiä hälytys kellot sisällä alkoi soida, että onkohan tä nyt varmasti se Coimbran pysäkki. No ei ollu ja hirveellä kiirellä takasi junaan. Malttettiin sitten pysyä loppumatka junassa Coimbraan asti ja päästiin perille. Juna-asemalla hypättiin taksiin ja annoin kuskille osoitteen, jonka olin kirjottanu ylös. Joko osoitteessani oli jotaki häikkää tai sitten kuskissa, mutta ihan kerta heitolla ei oikeeseen paikkaan löydetty.

                                              Junaa venaillessa tutustuttiin paikalliseen oluseen.

                                                   
Päästiin asuntolalle ja  täällä piti täyttää miljoona lippua ja lappua, eikä todellakaa ymmärretty mitä allekirjotettiin kun kaikki oli in portuguese ja virkailija ei paljo englantia puhunut. Saatiin peitot, tyynyt ja kasa keittiö härpäkkeitä matkaamme. Pieni shokki tuli kun nähtiin tää asuntola, mutta kyllä tää tässä menee. Kylppäriä tutkiessamme onnistuttiin jo lukitsemaan itsemme sinne ja ei ollu paniikki edes kaukana kun se ovi ei vaan auennut eikä ketään ollut likellä. Aikamme siellä riehuttua saatii se ovi jollai ilveellä auki ja päätettiin että sitä ei enään suljeta. Täällä myös piti olla "opiskeluhuone", jossa on koneet ja internetti. No ei ollut. Aikamme kun itkettiin sen netin perään niin saatiin joku kaveri muuttamaan koneen internetasetukset niin, että se netti workkii näissä koneissa ja sen nettitunnukset käyttöömme.

The room.

Täällä saakin hanasta mehua!
Keittiösetti


Keittiö


Huomenna olisi tarkoitus löytää se koulu täältä jostakin ja bongata se paikallinen kv-koordinaattori käsiimme sieltä. Harjottelun ajankohdasta ja paikoista ei ole vielä mitään hajua ja eräs tyttö jonka kanssa keskustelimme epäili, että koulu ei kyllä ala huomenna. So we shall see taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti