lauantai 15. syyskuuta 2012

So long my sisteeeers!

Tänään lähtö tänään lähtö! Enään noin 8 tuntia ja pitäis olla koneessa kohti Prahaa ja sieltä jatkaa matkaa kohti Lissabonia. Täytyy muistaa vielä lentoliput tulostaa ja kaivaa passi matkalaukusta käsimatkatavaroihin ja sitten koittaa runnoa se matkalaukku vielä takaisin kiinni and then I'm on ready to go! 

Matkan teko alkoi tavallaan jo eilen, kun otettiin suunta kohti Vantaata. Tästä ei sitte olekkaan pitkä matka tohon lentokentällä. "Viimeinen ehtoollinen" Vehmaalla oli nam. Äiti yllätti ja oli tehny mu lempparia, tortilloja ja jälkkäriks omenapiirakkaa kera vaniljakastikkeen. Kyl mun si kelpas täydel vatsal lähtee reissuun. Ainiin äiti täyttää tänään vuosia, Hyvää syntymä- ja nimpparipäivää äiti! :) Tuikattiin sauna just tulille, koska vielä täytyy saada viimeiset kunnon löylyt ennen lähtöä. 

Koneen pitäis laskeutua Lissaboniin klo. 22. Siitä sitten koitetaan jollain selvitä vielä Coimbraan ja Coimbrassa löytää itsemme sinne kämpälle jotenkin. Nyt mä alan jo olla aika varma kämpän osoitteesta ja siitä, että siellä on check in mahdollisuus myös viikonloppuisin. Mutta toinen vaihtoehto on, että jäädään vaan yöksi Lissaboniin ja jatketaan siitä matkaa vasta sunnuntaina. We shall see when we get there. 


Oon niin odottanu et pääsen linkittää tän biisin tänne! 

                                         Np. Disco Ensemble - So long, Sisters

                                  I'm going to shake the dust off my shoes
                                  I'm going to shake off the dust of this town

                                         So long, my sisters
                                         We'll never see again
                                         We'll never kiss again
                                         So long my brothers
                                         We'll never see again
                                         We'll never meet again


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti