sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Day at Figueira da Foz


Perjantai iltana laitettiin kello soittamaan aikaisin, että päästään aamulla liikkeelle ja aikaisin Figueira da Foziin. Junamatka Coimbrasta Figueiraan kesti noin tunnin ja maksoi ruhtinaaliset 2,60 €. Ja kerrankin oli jotai iloa siitä, että asutaan täällä takapajulassa, meinaan Bencantan junapysäkki löytyy tien toiselta puolelta joten reissaaminen Figueiraan ja takaisin kävi tosi iisisti.

Figueira da Foz

Saavuttiin Figueiraan siinä 11 aikaan ja navigoitiin itsemme juna-asemalta rantsulle. Ranta oli suht tyhjänä vain muutamia tyyppejä siellä ja täällä. Aallot oli komiat ja aurinko paisto. Olin ehkä pikkusen laiska ton aurinkorasvan kanssa kun oli kova kiire vaan päästä jo veteen ja biitsille pötköttään.. niinpä onnistuinkin suht lahjakkaasti polttamaan itseni naamasta jalkapöytiin asti. Naurettiin täällä kämpällä eilen ihan kipeenä kun päästiin kotio asti ja katottiin perseitämme peilistä. Oli tullu komiat kestoalkkarit ku perse on muuten ihan punanen, mutta bikineitten kohdalta valkonen. Tänään onkin istuminen ja housujen jalkaan vetäminen tehny kipeetä..

I made a horrible discover at the beach.. we had bought non-alcoholic beer!
Me with the waves :)


Figueiralla käytiin moikkaamassa myös koulumme professoria ja Fernando piti meille pienen tourin Figueiran keskustassa. Fernando suositteli kovasti yhtä kalaravintolaa, joten pakkohan sitä oli testata. Ja oli muuten hyvää! Missattiin vaan toka vika juna siellä syödessä, että siinä oli sitten reilu parin tunnin venailu ennen seuraavaa junaa, mutta oli se ruoka kyllä sen arvosta. :P

Fisui

Tää päivä starttasikin sitten auki olevan apteekin ja after sunin metsästyksellä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti