perjantai 21. syyskuuta 2012

Bussiseikkailuja Coimbrassa

Eilen alkoi harjoittelu täällä Portugalin maalla. Vähän jännitti aamulla lähteä tuota harjoittelupaikkaa metsästämään, koska olin melko varma että onnistun eksymään matkallani. Näin myös kävi, mutta en kyllä pahasti eksynyt. Hyppäsin vaan väärältä puolelta bussiin ja istuin siellä sitten typeränä niin kauan, että se meni aivan kaupungil toisella puolella ja lähti sieltä takaisin keskustaan ja siitä sairaalalle. No tänään ainakin tiesin miltä puolelta hypätä kyytille.

Tosin onnistuin myös tänään järjestämään itselleni pienen bussi seikkailun ympäri Coimbraa, kun harjottelusta lähtiessäni hyppäsin vain ensimmäisen bussin kyytii, joka sattui vastaan tulemaan olettaen, että kyllä ne kaikki bussit keskustaan menevät. No tämä ei mennyt keskustaan päinkään vaan ajauduin bussin kyydissä jonnekkin pienille teillä, ei hajuakaan minne. Jossain vaiheessa päätin, että on varmaan nyt parempi hypätä pois tästä bussista ja koittaa suunnata jollakin toisella keskustaan päin. Niinpä jäin jonnekkin päin Coimbraa ja hyppäsin jälleen seuraavaan bussiin toivoen sen vievän minut vähän tutummille huudeille. Tämän bussin tiesin jopa menevän keskustaan, koska tällä kertaa katsoin bussin reitin pysäkin aikataulusta. Tälläkään bussilla en tosin saapunut haluamaani paikkaan, koska bussi onnnistui hajoamaan matkalla. Niinpä hyppäsin pois bussin kyydistä ja lähdin seuraamaan bussista ulos valunutta porukkaa. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin löysin tieni keskustaan ja sieltä kotio!

Home sweet home..


Eilen harjoittelun jälkeen ajattelin jäädä kaupungille ja etsiä sieltä yhden kuntosalin jossa haluaisin käydä. Bussissa ihmettelin karttaani ja koitin paikantaa sijaintiani bongaillen teiden nimiä pysäkeiltä ja kartastani. Olin ilmeisesti niin eksyneen näköinen, että eräs kanssamatkustajoista lupautui saattamaan minut lähelle kyseistä kuntosalia, koska oli itse menossa samaan suuntaan. Lopulta hän saattokin minut kuntosalille asti, mutta tämä kovalla työllä metsästämäni sali olikin kiinni. Salin ollessa kiinni oppaani totesi, että hänellä ei ole mikään kiire, joten jos haluan hän voisi näyttää minulle Coimbraa. Vastasin, että no mikäs siinä, että kyllähän se vaan sopii. Pyörinkin sitten tämän bussissa tapaamani oppaan matkassa ympäri Coimbraa reilun kolmen tunnin ajan. :)

One view of Coimbra
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti