tiistai 11. syyskuuta 2012

4 yötä lähtöön on..

Aina siitä asti ku nämä blogit tuli muotiin oon halunnut kokeilla tällästä blogin pitoa ja nyt kun siihen tuli oiva tilaisuus päätin heti tarttua toimeen!


Tänne blogiin ajattelin kirjotella vaihtosyksystäni Portugalissa. Monet tutut on kirjotelleet blogia vaihdossa ollessaan ja siitäpä ehkä synty kipinä, että mäkin voisin kokeilla pitää jonkinlaista blogia tästä reissusta. Lähinnä itseäni varten haluan tänne kirjotella, että voin sitten myöhemmin palata tähän blogiin ja muistella vaihtosyksyäni Portugalissa.

Viikonloppuna vietettiin läksiäisiä, mutta musta tuntuu, että en ehkä vieläkään tajua että oon lähdössä pois kokonaiseksi kolmeksi kuukaudeksi. Ei kolme kuukautta nyt toisaalta oo niin pitkä aika, mutta en mä koskaa oo ennen ollu kotoa niin kauan poissa. Kaveri kysyi, että mitä mulla tulee eniten ikävä reissussa. Vastasin, että ei mitään, odotan vaan että pääsisin jo lähtemään täältä. Korjasin kyllä pian, että no okei perhettä ja ystäviä tulee ikävä. Nyt oon tajunnu, että mulla tulee olemaan myös kova ikävä saunaa. Meen varmaan saunaan heti ekana kun tuun takasin Suomeen sieltä. Läksiäisissä syntyikin idea Back to Finland avantouinti bileistä. Astetta extrememmät pippalot, jotka täytyy ehdottomasti toteuttaa vielä!

Mutta apua, enään 4 yötä ja pitäis olla koneessa kohti Portugalia. Eilen saatiin vihdoin kämppä varmistettua  ja asunnon sijainninkin luulen selvittäneeni. Vielä ei ole tietoa siitä missä pitäisi olla ja mihin aikaan. Että alkaako sairaalaharjoittelu siellä heti vai onko kenties jotakin orientoivia päiviä sitä ennen? Mutta äiti aina sanoo ”Asioilla on tapana järjestyä.” ja näin on aina myös tapahtunut joten luotan että tämä sanonta käy toteen tälläkin kertaa. Tänään koitin myös hommata meille couch surfing hostia kahdeksi ekaksi yöksi, kun tuolla asuntolassa ei kai ole viikonloppuna ollenkaan mahdollisuutta check inniin. Saa nähdä löytyykö joku vai mennäänkö suosiolla vaan hostelliin asustelamaan pariksi yöksi.

Huomenna täytyy selvittää mikä on Finnairilla matkalaukun painorajotus ja sitten vähän miettiä, että mitäs sitä matkaansa tarvii ja ehkä tässä olis hyvä alkaa pakkaamaankin pikkuhiljaa. Nyt alkaa ehkä vähän jo jännittääkkin!


                                                       Np. Bat For Lashes – Danielps.  En oikein handlaa tätä blogi sivun asetus yms. muita juttuja vielä, mutta ehkä ne tässä tulee tutuiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti