torstai 13. syyskuuta 2012

Enää kaksi yötä..

ja tavallaan vaan 1 yö, koska matkanteko alkaa jo huomenna kun suuntaamme kohti Vantaata. :)

Kaverit ja tutut on kyselly pitkin viikkoa, että joko jännittää. Oon aina vastaillu, että no ei oikeestaan, että taidan vasta lentokoneessa tajuta, että oon oikeesti menossa johonkin. Mutta nyt tää on menny siihen, että en meinaa saada illalla unta ku mietiskelen vaan mitä tarviin mukaan ja onko kaikki ny hoidossa yms.. ja aamulla heti kun herään lasken äkkiä kuinka monta yötä on vielä jäljellä. Että kai tässä vaiheessa on pakko myöntää, että nyt jännittää!

Coimbran päässä on jutut vielä vähän auki. Kämppä on hommattu.. pitäisi olla ainakin, mutta sen sijannista en olekkaan enään niin varma. Tarkemmin papereihin tutustuessani huomasin, että näitä asuntoloita onkin 2, mutta en mistään löydä sitä tietoa, että kummassa meidän olis tarkotus asustaa. No onhan tässä tosiaan vielää 2 päivää aikaa se selvittää.. so no panik! Ja onneksi on sunnuntaiksi luvassa sohva hosti Coimbrassa jos sitä asuntoa ei ala löytyä sitä ennen. :)

Kai sitä matkalaukkuakin olis jo aika alkaa tosissaan pakkailla jos huomenna o meininki alottaa matkan teko. Mua myös vähän jännittää toi lentäminenkin. Oon vaan kerran elämässäni lentäny lentokoneella!

Tänään ja huomenna täytyy kyllä saunoa urakalla, että selviää jotenkin kolme kuukautta ilman kunnon saunaa. Voisikin tästä siirtyä saunan lämmitys puuhiin -->

Ainiin ps. googletin äsken Portugalin sään... ;)
http://www.foreca.fi/Portugal/Coimbra/tenday


                                                           np. Lapko - Summer Nights

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti